reconnective healing logo

     

 

 

Hoe gaat het in zijn werk?
Je gaat lekker ontspannen liggen op de behandeltafel, je sluit je ogen en laat gebeuren wat er gebeurt. Je hoeft vooraf geen kleding uit te trekken, met uitzondering van schoenen. Ik zal je ook vragen om je sieraden of sleutels, e.d. die de tafel kunnen beschadigen, even weg te leggen. Het spreekt voor zich dat je telefoon uit moet staan. Ik hoef je niet aan te raken, sterker nog, de healing wordt vaak krachtiger naarmate ik verder weg van je sta. Aan het eind van de sessie zal ik je even aanraken om je te laten weten dat je langzamerhand uit je diepere bewustzijn kan komen.

Wat kan ik doen om het zo effectief mogelijk te laten zijn?
Ik raad je aan om je bewust te zijn van wat zich aandient. Dat geeft je iets te doen en vermindert de stress die je kan ervaren als je aan niets probeert te denken. Richt je aandacht naar binnen en reis zo door je lichaam. Adem niet op een speciale manier, visualiseer niet bewust ontspannende scenes of een gewenst resultaat en herhaal geen mantra's, in stilte of hoe dan ook. Dus 'doe' vooral niets waarvan jij of iemand anders denkt dat het zal helpen, dat werkt averechts. Het zal ook jouw vermogen om te genieten van de werkelijke ervaring verstoren. Als je vertrouwen hebt en loslaat, ben je klaar om te ontvangen.

Wat ga ik ervaren?
Elke Reconnective Healing of Reconnection is uniek. Iedereen ervaart het dan ook anders, al zijn er wel overeenkomsten te noemen, zoals de 'registraties'; onwillekeurige bewegingen van je ogen of spieren. Andere mogelijke reacties noem ik liever niet omdat dat jouw specifieke ervaring zou kunnen beïnvloeden.
Vaak vinden healings in een oogwenk plaats of in een enkele sessie. Soms merk je al veel voordat je komt en soms duurt het wat langer voordat een healing zich ontvouwt. Maar dat er uiteindelijk wat met je gebeurt, is zeker!

Als je geluk hebt, vind je je healing in de vorm waarop je had gehoopt; als je heel veel geluk hebt, komt je healing in een vorm die je nooit had kunnen bedenken, een vorm die het universum speciaal voor jou in petto had.

 

Bel voor een afspraak:
06 255 66 381