reconnective haleing logo

     

 

Wat is Reconnective Healing?

Reconnective Healing is een healing methode die sinds kort hier op aarde mogelijk is. Het sluit ons opnieuw aan op ons hele wezen en als zodanig met het complete universum. Deze aansluiting op het universum gebeurt dankzij een totaal nieuwe bandbreedte van helende energie. De werkelijkheid van het bestaan hiervan is door zowel de dagelijkse praktijk als in wetenschappelijke onderzoekslaboratoria aangetoond.
Als je hier meer over wilt weten, dan kan ik je aanraden om deze website te bezoeken: http://www.thereconnection.com/eric-pearl/science-and-research/ en daar meer te lezen over de technische aspecten.
Dankzij The Reconnection is er interactie mogelijk met nieuwe niveaus van licht en informatie waardoor we ons opnieuw kunnen verbinden met onze blauwdruk. Dit is nieuw. Dit is anders. Dit is echt. En het kan door iedereen worden geleerd! Genezing is een terugkeer naar balans.

Mocht je niet direct iets merken tijdens of vlak na je healings, kijk dan over een paar maanden nog eens terug naar je leven en jezelf. Je zal dan de veranderingen die hebben plaatsgevonden beter waarnemen.
De Reconnective healer is degene die door zijn/haar bewuste waarneming en intentie de activator is van de healing die speciaal voor jou is bedoeld. Bedenk wel dat sommige kwalen en ziektes een hele duidelijke functie hebben in je leven en ontwikkeling. Met andere woorden, dat je niet altijd baat hebt bij genezing ervan.

Hoe heeft Eric Pearl Reconnective Healing ontdekt?
Als arts had Eric 12 jaar lang een succesvolle praktijk als chiropractor tot zijn patienten op een dag vertelden dat ze zijn handen op zich voelden terwijl hij hen niet eens had aangeraakt. In het begin had hij zelfs bloedende blaren op zijn handen. Patienten begonnen al snel te vertellen dat ze engelen hadden gezien en er vonden wonderbaarlijke genezingen plaats van kanker, aidsgerelateerde ziekten, chronische vermoeidheid, aangeboren misvormingen, hersenverlammingen en andere ernstige aandoeningen. Dit gebeurde allemaal als Eric eenvoudigweg zijn handen bij hun in de buurt hield, en gaat door tot op de dag van vandaag.

Tijdens zijn zoektocht ontdekte hij dat de meridianen in het menselijk lichaam oorspronkelijk verbonden waren met de energiebanen van de aarde. Deze sloten ons aan op de rasterlijnen van het Universum. Op die manier stond de mens in contact met het Universum. In de loop der tijd zijn wij die verbinding echter kwijtgeraakt. 'The Gift' zoals hij het liefdevol noemt, herstelt de koppeling en de interactie met het Universum waardoor opzienbarende genezingen kunnen plaatsvinden. De herstelde verbinding noemt Eric The Reconnection. Deze nieuwe stap in onze evolutie herstructureert ons DNA en brengt balans op alle niveau's: mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel. Inmiddels heeft Eric zijn praktijk als chiropractor vaarwel gezegd en reist hij de hele wereld rond, om deze nieuwe en krachtige vorm van healing te onderwijzen.

Wat is het verschil tussen Reconnective Healing en De Reconnectie?
Het verschil tussen Reconnective Healing en De Reconnectie ligt vooral in intentie. De intentie van Reconnective Healing is in wezen om heel te worden, lichamelijk, mentaal, emotioneel, op welk niveau dan ook. Tot op zekere hoogte, zal je een Reconnection ervaren als onderdeel van het proces van heel worden door Reconnective Healing. Het is deze 'Reconnectie' die Reconnective Healing zo ontzettend veel meer laat zijn dan de healing technieken die we tot nu toe hebben gekend. Reconnective Healing geeft je de mogelijkheid om de volgende stap te maken in je ontwikkeling op alle niveaus.

Het is de intentie van de Reconnection om je volledig in verbinding met het universum te brengen en te houden. Dit wordt in twee sessies gerealiseerd. Om het niveau van verbinding die via de Reconnection wordt voorgebracht te bereiken, zul je - tot op zekere hoogte - een healing ervaren als onderdeel van het proces. En alhoewel deze twee geen totaal verschillende processen zijn, moet je om volledig profijt te trekken beide, je Reconnective Healing sessies en je Persoonlijke Reconnectie sessies apart ondergaan, op verschillende momenten.

Waarin verschilt dit met andere vormen van energiewerk?
Als het over genezing gaat, functioneren veel technieken die de tijd hebben doorstaan net zo goed als ze altijd al hebben gedaan. Maar omdat wij en onze aarde groeien naar een nieuw bewustzijn met hogere licht- en informatiefrequenties, sluit Reconnective Healing beter op ons aan. Zoals lantaarns bijvoorbeeld niet geschikt zijn als koplampen voor een auto, hoewel ze voor paard-en-wagen prima functioneerden. De zwaktes waar eerdere technieken aan lijden, zoals de eis dat juwelen moeten worden afgedaan, leren voorwerpen verwijderd, dat de ontvangende kant erin moet geloven, waarin beschermingsrituelen voor beide betrokken partijen nodig zijn, zijn in deze nieuwe frequenties afwezig.
Officieel geregistreerde en gecertificeerde Reconnective Healers hebben een opleiding gevolgd onder persoonlijke begleiding van Eric Pearl. Het bijzondere aan de Reconnectie is dat als er eenmaal op deze brede energiefrequenties is afgestemd, deze weer kunnen worden doorgegeven. Het gebeurt dan ook regelmatig dat er in de omgeving van de behandelde persoon bijzondere dingen gebeuren. Zo meldden er mensen dat er verdere genezingen bij hen thuis plaatsvonden en dat huisdieren en planten reacties gaven. Ook elektrische apparatuur kan in het begin soms reacties geven.

Boek over Reconnective healing en Reconnection
Eric Pearl heeft een boek geschreven over zijn ontwikkelingstocht van chiropractor naar de verbazingwekkende ontdekking van deze nieuwe, helende energie. Met veel humor en relativerend vermogen vertelt hij over zijn buitengewone genezingen. Het boek is verkrijgbaar bij de boekhandel en via internet.

Nederlandse versie
De Reconnectie, Heel anderen, Heel jezelf
Uitgeverij Petiet Barchem
ISBN 978-90-75636-61-1

Engelse versie
The Reconnection, Heal others, Heal yourself
ISBN 978-1-4019-0210-0

Ook kun je meer informatie vinden op de websites:
www.thereconnection.com

www.thereconnection.nl

www.rpnn.nl


handen voor een healingDe uitstraling van licht om de vingertoppen van de Reconnective healer voor en tijdens een healing

 

 

Dr. Konstantin Korotkov deed onderzoek naar de effecten van Reconnective Healing. Links toont het energieveld van iemand voor de healing en rechts het energieveld na de healing.

handen tijdens een healing

eric pearl en zijn boek
Eric Pearl en zijn boek
'Heel anderen, heel jezelf'